top of page

Tarjoamme luovasti ja monipuolisesti musiikkia erilaisiin yksityis- ja yleisötilaisuuksiin.

Periaatteisiimme kuuluu täyttää tilaajan tarpeet nopeasti ja sujuvasti korkeatasoisella musiikkitarjonnalla. Toimimme myös tarvittaessa kokonaisvaltaisesti tuotannosta vastaavana tahona yrityksen tai yksityishenkilön kanssa tiiviissä yhteistyössä. Kattava musiikkialan kontaktiverkostomme sekä monipuolinen kokemuspohjamme antavat valmiudet mitä erilaisimpien musiikkiratkaisujen toteuttamiseen. Tuotamme konserttikokonaisuuksia niin festivaaleille kuin yritystilaisuuksiinkin, klubi-esiintymisiä unohtamatta.

 

Toimintaamme kuuluu artistivälitys ja räätälöidyt ohjelmistokokonaisuudet.

Olemme toteuttaneet klinikoita, klubiesiintymisiä ja konserttikiertueita Suomeen mm. seuraaville artisteille ja yhtyeille Aristocrats, Steve Vai, Virgil Donati, Albert Lee, Jordan Rudess, Terry Bozzio, Robben Ford, Paul Gilbert sekä Wayne Krantzin, Keith Carlockin ja Tim Lefebvren KCL triolle.

Ohjelmatoimisto & Tapahtumatuotanto
ohjelmatoimisto ja tapahtumatuotanto
Koulutus & Valmennus
Tuotannot & Julkaisut

Toteutamme erilaisia koulutuksia ja valmennuksia painottuen erityisesti rytmimusiikin sisältöihin sekä musiikkiyrittäjyyden moniin eri osa-alueisiin. Kolutus ja valmennussisältöjä ovat mm mestarikurssit bändeille ja rumpaleille, rytmiikka, oman osaamisen markkinointi ja brändäys sekä kulttuurin joukkorahoitus. Valmennamme myös artistin urasuunnittelussa.

artistien koulutus ja valmennus

Oletko miettinyt miltä yrityksesi kuulostaa?  Autamme kehittämään yrityksesi brändia musiikin avulla. Toteutamme yhteistyössä kanssasi soivan musiikillisen kuulokuvan yrityksestäsi, jota voit hyödyntää esimerkiksi mainoksissa, kampanjoissa, yritysyhteistyössä tai asiakasviestinnässä.

Kuuntele miltä Musiikkisato kuulostaa!

BILEBÄNDI & MUUT
00:00 / 04:05
JAZZ
00:00 / 02:10
SOOLOESITYKSET
00:00 / 01:04
Tuotamme ainutlaatuisia ja ainutkertaisia kokonaisuuksia. 
Ota yhteyttä! niin ideoidaan tilaisuuteesi sopiva esitys!
bottom of page