top of page
puotila all stars

PUOTILA ALL STARS

Puotila All Stars on house bändi tähtisolistilla täydennettynä. Kokoonpano vaihtelee tilaisuuden, tarpeen ja solistin mukaan. Vakiokokoonpanossa mm. Riku Rajamaa, kitara – Heikki Laine – basso, Lasse Piirainen, koskettimet ja Tomi Salesvuo, rummut. Tarvittaessa mukaan otetaan myös puhaltajia, lyömäsoittaja tai vaikkapa toinen solisti. Ohjelmisto koostuu uusista tulkinnoista kaikille tutuista kappaleista sekä artistien omasta tuotannosta että heidän omista lempikappaleistaan.

Puotila All Stars on myös Puotilan Kartanon lähiöklubin sekä EastFest Helsinki festivaalin house bändi. Onpa se esiintynyt myös Kirjuriluoto All Stars nimellä Pori Jazzeilla.

 

All Stars bändin vierailevina tähtisolisteina ovat esiintyneet mm. Kasmir, Jonna Tervomaa, Osmo Ikonen, Erja Lyytinen, Heikki Silvennoinen, Jore Marjaranta, Jussu Pöyhönen, Maarit Hurmerinta sekä Mikko Leppilampi.

Keikat ja kuulumiset voi katsoa Facebookista: @puotilaallstars

Jos haluat tilaisuuteesi laadukkaan kokonaisuuden, jossa onnistuu yhtälailla takuuvarmat bileet ja saat tanssilattian sekaisin, mutta jossa musiikkiesityksessä on myös korviahivelevää ja laadukasta kuultavaa, niin ota yhteyttä meihin. Räätälöidään sinulle juuri oikea kokonaisuus!

Yhteyshenkilö:
Jonna

Ota yhteyttä!

bottom of page