top of page
musiikkisato
musiikkisato_logo2.png

TERVETULOA MUSIIKKISATON  SIVUILLE SEKÄ VERKKOKAUPPAAN!

Verkkokaupasta tilattavissa CD:n ja vinyylien lisäksi mm. tyylikkäitä ja toiminnallisuudestaan hyvää palautetta heti saaneita East Funk Attack -kasvomaskeja.


Olemme myös konseptoineet ajan henkeen livestriimattuja keikkoja, joita voit tilata esimerkiksi yrityksesi juhliin!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, tutustu ja tilaa! 

musiikkisato
Salesvuo0250-Edit-Edit.jpg

SALESVUO SYNCOPATION JAZZ TRION LEVYJULKKARI KOKO JAZZ CLUBILLA 01.06.

“Complete Loft Sessions” albumi ilmestyy PE 26.05.
 

Uusi kotimainen jazzyhtye, Salesvuo Syncopation, luottaa akustisen jazzmusiikin perinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin!Tomi Salesvuon uusia sävellyksiä sekä raikkaita jazzsovituksia kotimaisen musiikin klassikoista esittävä kokoonpano on koottu muusikkoystävyksistä, joilla on taustaa vuosien varrelta lukuisista eri yhteyksistä. Muusikoiden riemukkaat yhteiset soittoelämykset ponnistavat aina Sibelius-Akatemian opintoajoilta asti! Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput Petri Puolitaival saksofoni, Mikko Helevä Hammond Hammond urut ja Tomi Salesvuo rummut.

Kokoonpanon julkaisemat Loft Sessions EP:t (Eclipse Music) Vol. 1 (EP) ovat tarjonneet kuulijoille maistiaisia ensialbumin soundista ja svengistä. Marraskuussa julkaistu Loft Sessions Vol. 2 tarjoilee kuulijoille Tomi Salesvuon sävellyksiä trion sovituksin. EP:n avaa nopea Samba ”Opener Drag” jossa kuuluu yhtyeen tiukka ja intensiivinen ilmaisu, sujuva lennokkuus! Salesvuon East Funk Attack yhtyeen klassikko ”Mr. Prince” saa nyt uuden tulkinnan kun Jazztrio vie sävellyksen sen originaaliin New Orleans henkiseen räiskyvään ja tuliseen kreolilaiskeittiöön! Kaunis balladi ”Picture This” luo valokuvamaisen, kauniin ja herkän hetken joka taltioituu kuulijan silmiin trion pehmeän tulkinnan saattamana. Bändin tuotannon julkaisuista vastaa Tamperelainen Eclipse Music yhteistyössä Musiikkisato Oy:n kanssa ja esikois albumi julkaistaan toukuun 26. päivä.
LEVYJULKKARI:
TO 01.06. HELSINKI, Koko Jazz Club
Liput 18 / 15 €
Liput ennakkoon tästä!

 

musiikkisato_20_vuotta_nelio_valkoinen2.png

MUSIIKKISATO OY 20 V. 10.03.2023!

Musiikkialan monitoimiyrityksemme Musiikkisato täyttää tänään perjantaina 10.03.
20 vuotta! Tuntuu hienolta juhlistaa merkkipaalua ja todeta että kaiken maailman myllerryksenkin jälkeen jatkamme matkaamme edelleen ja katse on tiukan positiivisesti tulevassa. On ilo tehdä töitä upeiden artistien ja huippumuusikoiden kanssa, olla mukana toteuttamassa konsertti- ja kiertuekokonaisuuksia sekä ainutlaatuisia yritystilaisuuksia ja panostaa osallamme siihen että laadukas musiikki tavoittaa jatkossakin entistä laajemmin musiikin ystäviä!
 

Musiikkisaton ja John Nurmisen säätiön yhteistyö saa jatkoa.
Juhlavuoden kunniaksi haluamme jatkaa viime vuonna alkanutta yhteistyötämme ja olla osallamme tukemassa John Nurmisen säätiön tärkeää työtä Itämeren pelastamiseksi. Vesistöjen suojelu on äärimmäisen tärkeä asia ja se on meitä koko Musiikkisato perhettä lähellä, asummehan aivan Itämeren äärellä ja nautimme suuresti vesistön läsnäolosta. Lahjoitamme juhlavuonna jokaisesta Musiikkisato Oy:n järjestämästä konsertista 1 euron per myyty lippu säätiön Itämerityön tueksi.
Osallistumalla tapahtumiimme ja ostamalla konsertti- tai keikkalippuja Musiikkisaton järjestämiin ja tuottamiin tilaisuuksiin, olet sinäkin mukana tukemassa ainoan meremme pelastamista!

“Olen todella iloinen yhteistyön jatkosta John Nurmisen Säätiön kanssa ja onkin mahtavaa kertoa, että tulemme lahjoittamaan jokaisesta Musiikkisato Oy:n järjestämästä keikasta osuuden Itämeren pelastamiseksi. Halumme tukea Säätiön tekemää tärkeää työtä ja olla mukana Itämeren pelastamisessa on ollut mielessäni jo pitkään ja on hienoa että yhteistyö on nyt saatu käyntiin!” 
Tomi Salesvuo, muusikko, yrittäjä, Musiikkisato Oy

 

“Lahjoittamalla olet mukana suojelemassa Itämerta ja varmistamassa, että meren perintö siirtyy myös tuleville sukupolville. John Nurmisen Säätiö kiittää Musiikkisatoa arvokkaasta tuesta ja alkaneesta yhteistyöstä, jonka ohjaamme yhteisen meremme hyvinvoinnin edistämiseen ja merellisen kulttuuriperinnön vaalimiseen.” 
Johanna Suni, viestintäpäällikkö, John Nurminen Säätiö

Tänäkin vuonna on tulossa huikeita elämyksiä ja ainutlaatuisia kohtaamisia konserttisaleissa, klubeilla ja festareilla. Nyt jo sovittuja ja julkistettuja keikkoja on listattuna alla, mutta monta täydennystä on vielä tulossa. Seuraava some-kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa ja nähdään keikoilla!

TULEVAT KEIKAT
 

22.05. Andre Nieri X Grand Discovery Kotka, Ravintola Kairo

23.05. Andre Nieri X Grand Discovery, Pori, Validi Karkia -klubi

24.05. Andre Nieri X Grand Discovery, Tampere, Hönö

25.05. Andre Nieri X Grand Discovery, Espoo, Louhisali

01.06. Salesvuo Syncopation, Helsinki, Koko Jazz Klubi
22.07. Salesvuo Syncopation, Helsinki, Puotilan Kartano
29.07. Tomi Salesvuo East Funk Attack feat. Sami Pitkämö, Kihveli soikoon festivaali
01.08. Salesvuo Syncopation, Helsinki, Jazz Espa
12.08. Lauri Schreck & Puhuri, Helsinki, Puotilan Kartano
20.08. Salesvuo Syncopation, Helsinki, Tenho
26.08. Tomi Salesvuo East Funk Attack, Espoo, Privat

26.10. The Aristocrats, Jyväskylä, Lutakko

27.10. The Aristocrats, Tampere, Olympiakortteli

28.10. The Aristocrats, Helsinki, Ääniwalli

EFA_kevät23_fb_140223.png

TOMI SALESVUO EAST FUNK ATTACK JA SAMI PITKÄMÖ MINIKIERTUEELLE KEVÄÄLLÄ 2023

 Keikat Jyväskylässä, Kalajoella, Tampereella ja Helsingissä

 

Tomi Salesvuo East Funk Attackin jatkaa kevätkiertuettaan keskiviikkona 29.03. Jyväskylästä erikoisvieraanaan Sami Pitkämö. Sami ja Tomi ovat valinneet kiertueohjelmistoonsa sekä omia että lainakappaleita yksinkertaisen kauniilla teemalla “Pelkkää parasta musaa.” Keikalla kuullaankin East Funk Attackin ja Sami Pitkämön omien kappaleiden lisäksi mm. Lenny Kravitzin, Jamiroquain, Stevie Wonderin ja U2:n tuotantoa seitsenhenkisen kokoonpanon voimin soitettuna. Yhtye esiintyy kiertueensa aikana Espoon Kulttuurikeskuksessa, Lappenrannan Nuijamiehessä, Kalajoen Virta-salissa, Tampereella TTT-klubilla ja Helsingissä Tomi Salesvuon kotikentällä Puotilan kartanossa. Tomi iloitsee normaalista poikkeavasta ohjelmistosta: "Samin kanssa on ollut aina supermahtavaa soittaa! Ollaan tunnettu ja tehty musahommia eri yhteyksissä jo yli 25 vuotta ja nyt vihdoin on kunnia tehdä klubikeikkoja ja konsertteja yhdessä East Funk Attack bändini kera. Samin monipuolinen musikaalisuus on kiehtonut minua ja meillä on aina synkannut lavalla heti ensi iskusta. Tuntuu upealta päästä esittämään erikoisohjelmistoa, jossa on omien ja Samin sävellysten lisäksi mukana meitä molempia säväyttäneitä biisejä suosikkiartisteilta, mutta varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina!" Sami iloitsee hänkin kiertueesta: ”Tomin ja EFA:n omistautuminen funk-musiikille on mielestäni ainutlaatuista Suomessa ja arvostan sitä valtavasti. Kun kutsu kävi, lähdin huutaen mukaan. Nuoret lahjakkaat muusikot ja pitkäaikainen ystävyys Tomin kanssa tekevät lavalla olemisen erittäin miellyttäväksi minulle.”

Keikat
 

KE 29.03. JYVÄSKYLÄ, Poppari

TO 30.03. KALAJOKI, Virta sali

PE 31.03. HELSINKI, Puotilan Kartano

LA 01.04. TAMPERE, TTT-klubi

VERKKOKAUPPA

Osta verkkokaupasta liput, t-paidat, levyt ja muut tuotteet

Seuraa meitä somessa!

musiikkisato-artistit

ARTISTIT

Musiikkisato on ohjelmatoimisto, joka tuottaa ainutlaatuisia ja ainutkertaisia kokonaisuuksia. 
Ota yhteyttä! niin ideoidaan tilaisuuteesi sopiva esitys!
bottom of page