KE 29.3. Paul Gilbert Masterclass Painotalo, Äänekoski

Kitaralegenda Paul Gilbert vierailee masterclass kiertueellaan Äänekoskella!

Maailman arvostetuimpien kitaristien joukkoon lukeutuva Paul Gilbert saapuu masterclass -kiertueensa tiimoilta Äänekoskelle. 80-luvulta lähtien kitaramaailman eliittiin kulunut Gilbert on tunnettu taitavasta ja nopeasta soitostaan. Monipuolisena säveltäjänä hän on ammentanut vaikutteita kappaleisiinsa niin popin, rockin, bluesin, jazzin, progen kuin hevinkin maailmasta.

Pennsylvaniassa varttunut nuorukainen muutti 80-luvun puolivälissä Los Angelesiin ja aloitti opinnot maineikkaassa Guitar Institute of Technologyssa. Vuotta myöhemmin Gilbertistä tuli Racer X -yhtyeen soolokitaristi. Entistä isompiin parrasvaloihin hän nousi vuonna 1989 perustettuaan yhdessä basisti Billy Sheehanin kanssa Mr Big -yhtyeen. Vuonna 1997 Gilbert jätti Mr Big:n keskittyäkseen soolouraansa. Tähän päivään mennessä takana on yhteensä 14 sooloalbumia, viimeisimpänä 2015 julkaistu I Can Destroy. Viime vuosina häntä ovat työllistäneet oman soolouransa lisäksi myös paluun tehnyt Mr Big sekä herran oma Online Rock Guitar School.

Äänekoskella Gilbertin rinnalla lavalla nähdään keskisuomalainen rytmisektio ja illan päättää mahtava jamisessio, jossa pari maakunnan kitaristia nousee vuorollaan lavalle yhdessä Gilbertin kanssa. Illan aikana luvassa on reilusti soittamista sekä puhetta ja vinkkejä jokaiselle kitarasta kiinnostuneelle suoraan maailman huipulta.

Yhteistyössä Musiikkisato Oy ja Äänekosken kulttuuritoimi.

www.facebook.com/paulgilbertmusic
www.paulgilbert.com
www.musiikkisato.fi
www.facebook.com/aanekoskenkulttuuritoimi

Ke 29.3 Painotalo, Äänekoski
Ovet: klo 18:30
Showtime: klo 19

Jaa: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Jaa: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone