Guhtrie Govan klinikkakiertueella 22.-25.11.

Kitaramaailman tämän päivän valovoimaisimpiin nimiin lukeutuva Guthrie Govan saapuu mittavalle masterclass –kiertueelle Suomeen. Rundi starttaa keskiviikkona 22. marraskuuta Turusta ja jatkaa siitä Tampereen ja Mikkelin kautta turneen päättävään Espooseen.

Jo vuoden 1993 Guitar World –lehden äänestyksessä ”Guitarist of the Year” –palkinnon voittanut Guthrie Govan on erittäin haluttu klinikoitsija tänä päivänä, mikäli mies vaan muilta kiireiltään ehtii. Viime vuodet hän on kiertänyt mm. Steven Wilsonin, The Aristocrats –yhtyeensä, sekä viimeisimpänä elokuvasäveltäjä Hans Zimmerin kanssa ahkerasti ympäri maailmaa, vieraillen näiden kanssa sangen menestyksekkäästi myös Suomessa.

Lukuisten kanssamuusikoiden suuresti arvostama Govan tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä valtavasta monipuolisuudestaan. Hän hallitsee erilaiset tyylikirjot ja tekniikat mestarillisesti. Etenkin The Aristocratsin keikat ovat osoittaneet herran olevan myös varsin etevä tarinoitsija, joten luvassa lienee tiukalla brittihuumorilla ryyditettyjä iltoja.

Tervetuloa nauttimaan!

22.11 TURKU, Turku Rock Academy
23.11 TAMPERE, Pirkanmaan Musiikkiopisto
24.11 MIKKELI, Mikkelin Musiikkiopisto
25.11 ESPOO, Sellosali Liput

Jaa: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Jaa: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone